Klausos aparatai

Klausos aparatai


Klausos aparatai tai yra aparatai, kurie padeda tiems, kurie turi nedidelius ar net stiprius klausos sutrikimus. Tinkamas aparatas gali stipriai pagerinti jūsų gyvenimo kokybę. Klausos aparatų tikslas yra pagarsinti aplinkinį garsą ir suteikti jums gyvenimišką komfortą.

Klausos aparatai gali būti dviejų rūšių: analoginiai arb...

Klausos aparatai


Klausos aparatai tai yra aparatai, kurie padeda tiems, kurie turi nedidelius ar net stiprius klausos sutrikimus. Tinkamas aparatas gali stipriai pagerinti jūsų gyvenimo kokybę. Klausos aparatų tikslas yra pagarsinti aplinkinį garsą ir suteikti jums gyvenimišką komfortą.

Klausos aparatai gali būti dviejų rūšių: analoginiai arba skaitmeniniai.

  • Analoginiai klausos aparatai – šie modeliai dažnai būna pigesni ir paprastesni. Jų tikslas įgarsinti visas aplinkoje sklindančias garso bangas.
  • Skaitmeniniai klausos aparatai – patys populiariausi šių dienų aparatai. Šie naujos kartos aparatai ne tik padeda garsinti aplinkinį garsą, tačiau ir izoliuoja nepageidaujamą triukšmą, sukoncentruoja dėmesį į pašnekovą ar prisitaiko būti triukšmingoje (gatvėje, pilname kambaryje žmonių) aplinkoje. Su skaitmeniniais klausos aparatais iki jūsų ausies atkeliaus gerokai švaresnis ir gražesnis garsas.


Taip pat klausos aparatai gali būti 3 tipų: Įausiniai (įkanaliniai), užausiniai ir kišeniniai.

  • Įausiniai (įkanaliniai) klausos aparatai – šie aparatai yra įvedami ausies kanalą arba įdedami į ausį. Jie yra maži ir diskretiški. Dažniausiai tinkami lengvam – vidutiniam klausos sutrikimui.
  • Užausiniai klausos aparatai – šie aparatai yra tvirtinami už ausies. Užausinis klausos aparatas yra didesnis lyginant su įausiniu, tačiau jo pritaikymo spektras yra platesnis. Naujo tipo užausiniai klausos aparatai taip pat yra maži ir sunkiai pastebimi. Šie klausos aparatai, priklausomai nuo modelio, gali būti pritaikomi tiek lengvą, tiek sunkų klausos sutrikimą turintiems žmonėms.
  • Kišeniniai klausos aparatai – šie aparatai dažniausiai yra prisegami prie žmogaus viršutinių drabužių. Jie skirti itin stiprų klausos sutrikimą turintiems žmonėms.


Nuo ko pradėti norint išsirinkti klausos aparatą?

  1. Pirmiausia susipažinkite kokius modelius galite rasti rinkoje. Pabandykite analizuoti ir įsivertinti koks modelis jūsų nuožiūra būtų labiausiai tinkamas jums.
  2. Susisiekite su specialistais telefonu arba atvykite į mūsų punktus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje pasikonsultuoti.
  3. Labai svarbu yra bendrauti su jus aptarnaujančiu specialistu. Plačiai atsakinėkite į jo užduodamus klausimus, atvirai informuokite kaip jaučiatės. Tik būdami atviri su specialistu, padėsite jam parinkti geriausius modelius.
  4. Skaitykite naudojimo ir priežiūros instrukcijas, kilus klausimams kreipkitės į specialistus. Ir žinoma, nepamirškite džiaugtis savo geresne klausa.


Svarbu žinoti:

  • Su klausos aparatais elkitės atsargiai, nespauskite jų. Taip pat lieskite su švariomis ir sausomis rankomis.
  • Nepamirškite išsiimti klausos aparatą einant į SPA, sauną, baseiną, dušą ir kt. Taip pat saugokite nuo kosmetiniu priemonių.
  • Labai svarbi yra ausies higiena. Nuolat valykite klausos aparatą (naudokite klausos aparatų džiovintuvus, oro pūstuvus ir švelnias šluostes) nuo nešvarumų, jei klausos aparatas yra sudrėkęs (nuo prakaito ar vandens garų) naudokite klausos aparato džiovintuvą. Taip pat nepamirškite išsivalyti ausies sieros (nenaudokite ausų krapštukų su vatos galiuku, taip nustumsite sierą tik giliau). Tai prisidės prie ilgesnio klausos aparato naudojimo.
  • Jei klausos aparatas sugedo, jokiais būdais neremontuokite jų patys. Tai yra pakankamai sudėtingas įrenginys, todėl šį darbą palikite specialistams.


Suprantame, kad klausos aparatą išsirinkti pačiam yra labai sudėtinga, todėl kreipkitės į mūsų specialistus. Susisiekite ir padėsime jums išsirinkti geriausią aparatą tinkantį jums ar jūsų artimajam.

Daugiau

Klausos aparatai Yra 40 prekės(-ių).

Subkategorijos

puslapyje
Rodoma 31 - 40 iš 40 dalykų
Rodoma 31 - 40 iš 40 dalykų